Aranyolló 2012

Aranyolló 2012

Fotó: X-Road

Október első hetének végén került megrendezésre a L’Oreal Matrix divíziójának az Aranyolló 2012 nevű oktatása, melynek a rendezvényfilmjét készítjük. Mind a helyszínen, a rögzítést és az élőkép közvetítést, mind az utómunkát mi csináljuk az X-Road megbízásából.

Az elkészült filmet is megosztjuk majd, ám addig is itt a tavalyi

KLM Academy – Kórházfestés

Nemrég egy kedves ismerősünk felkérésének tettünk eleget. A KLM Academy többek közt a tatabányai kórház gyermekosztályának kifestését vállalta be, amiről készítettünk egy kis filmes dokumentációt.

Online Stream

Egy érdekes eseményt még különlegesebbé tehetünk ezzel az aprósággal. Így bárkinek, bárhonnan lehetősége nyílik, hogy részt vegyen az eseményen. A reklámozástól függően a pár száztól a több ezer nézőig.

Lehetőség nyílik egy kamerával közvetíteni, ami egy nézői szemszöget biztosít az internetes vendégeknek, de akár a több kamera, élőben vágott képét is tudjuk sugározni. Ezen kívül interaktívvá tehető a szolgáltatás, például egy szavazás beillesztésével.

Rapid vágás

Tegnap egy érdekes eseményen dolgozhattam. Egy vidéki cég csapatépítő napjának a szórakoztató részében vettünk részt.

A feladat a következő volt: a megadott téma alapján írjanak egy forgatókönyvet, majd vegyék fel kamerára. A forgatás utáni másfél órában, amíg a csapatok rögtönzött Honfoglalót játszottak – aminek az élő csapatjátékká válását a Biciklistáboros tapasztalatok alapján hoztunk össze -, le kellett tisztázni a nyersanyagot, feliratokkal és szövegbuborékokkal megspékelni, majd a közönségnek levetíteni.

A csapatok majdnem teljesen zökkenőmentesen vették az akadályt és meglepő módon elég jó és kellően vicces videókat hoztak össze. De a legfontosabb, hogy jókat szórakoztak a felvételeken, így összességében sikeresnek bizonyult a rendezvény ránk eső része.

Animáció

AnimációEgy rendezvényen sokkal jobban néz ki, ha a kivetítőn a cég vagy esemény logójában van valami élet. Egy minimális animáció jobban feldobja a képet, mint gondolnánk.

2- és 3D animációinkkal hangulatosabb lehet egy rendezvény, a látogatókat vizuálisan is üdvözölhetjük, tájékoztathatjuk.

Cégünk kreatív munkatársai egy egyszerű logóból is kihozzák a maximumot, legyen szó HD-ről, vagy akár egészen egyedi felbontású képről

Videó a neten

Forgatunk

Tibcsi nagyon forgatEgy pályázat eredményeti bemutató kisfilm készítésére kértek fel minket. A projekt keretein belül rádió- és tévéreklám, illetve egy átfogó kisfilm is készül majd. A hosszas egyeztetésekkel telt napok után eljött az első forgatási időpont.

Kora reggel érkeztünk egy budapesti szállodához, majd egy kiadós reggeli után nekikezdtünk a munkának. Készült egy interjú és némi vágókép a projekt bemutatásáról szóló konferencián.

Filmkészítés

Legyen szó reklámfilmről, videoklipről vagy rendezvényfilmről, operatőrünk bármit felvesz. A vágónk pedig az igényeknek megfelelően, némi kreativitással megfűszerezve készíti el a végleges anyagokat.

Az elkészült anyagot a kért formátumban átadjuk, de lehetőség van akár DVD sokszorosításra is.