Microsite készítés

Microsite

Az oldal megtekinthető működés közben itt

Egy esemény vagy termék kampányának sikerességében elengedhetetlen egy weboldal.  A kevesebb olykor több elvet alkalmazva készítjük el a cég arculatába illeszkedő microsite-ot, mely a legfontosabb információkat tartalmazza. Természetesen a kor követelményeinek megfelelően a közösségi szolgáltatások és a keresőoptimalizálás ezeknél az oldalaknál is alapvető.

Ennél az oldaltípusnál is fontos számunkra, hogy annak szerkesztőjének a legkönnyebb dolga legyen, így egy direkt erre a célra optimalizált WordPress alaprendszert adunk át, melyben nincsenek fölösleges beállítások, szükségtelen szerkesztői panelek. De igény esetén mi is feltöltjük és karbantartjuk a tartalmat.

Cégünk tárhely- és domainszolgáltatásai microsite megrendelése esetén, akár jelentős kedvezményekkel is elérhetőek.

Tárhely

TárhelyEgy jó weboldal nem ér semmit, ha az nem elérhető, nem működik üzembiztosan vagy kellő gyorsasággal. Cégünk tárhelyszolgáltatásban is segítséget tud nyújtani.

Amennyiben az általunk készített weblapot nálunk helyezik el, nem csak a tárhely- és domainkarbantartást tartalmazza az ár, hanem az oldal ellenőrzését, frissítését is.

Microsite megrendelése esetén most rendkívül kedvezményes áron biztosítjuk az oldal elérését!

AdWords Kampánykezelés

Egy vásárló, ha szeretne egy terméket, de nem tudja, honnan szerezze be, rákeres a Google-n, tehát ő kezdeményez. Egy kisebb cégnek pedig szinte esélye sincs az első oldalra kerülni.

Erre kínálunk megoldást! Google AdWords hirdetőrendszer az egyik legkifinomultabb szolgáltatás a piacon. Költséghatékony és teljesen testreszabható, így szinte garantált a siker.

Tapasztalt kollégánk miután megismeri a céget és annak igényeit, összeállítja a legmegfelelőbb kampányt, melyet újabb beszélgetés(ek)en tökéletesít, majd átadja azt, és a használatához szükséges információkat, de természetesen van rá lehetőség, hogy folyamatosan kézben tartsuk a kampányt.

Weboldalkészítés

Törekszünk arra, hogy az ügyfeleinknek ténylegesen csak azért kelljen fizetni, amit meg is kapnak. Naprakészen állunk webes témákban, így mindig tudjuk, melyik éppen a legelterjedtebb, legbiztonságosabb és legfelhasználóbarátabb megoldás, amit előszeretettel ajánlunk, hiszen hamarabb elkészül a kívánt oldal és jóval olcsóbb tud lenni.

Természetesen, ha az elképzeléseket – még erős kompromisszumokon keresztül sem – nem lehet megoldani, elsőrangú php programozóink nyakukba veszik a feladatot, és addig dolgozzák, amíg tökéletes nem lesz.