Aranyolló 2012

Aranyolló 2012

Fotó: X-Road

Október első hetének végén került megrendezésre a L’Oreal Matrix divíziójának az Aranyolló 2012 nevű oktatása, melynek a rendezvényfilmjét készítjük. Mind a helyszínen, a rögzítést és az élőkép közvetítést, mind az utómunkát mi csináljuk az X-Road megbízásából.

Az elkészült filmet is megosztjuk majd, ám addig is itt a tavalyi

Rapid vágás

Tegnap egy érdekes eseményen dolgozhattam. Egy vidéki cég csapatépítő napjának a szórakoztató részében vettünk részt.

A feladat a következő volt: a megadott téma alapján írjanak egy forgatókönyvet, majd vegyék fel kamerára. A forgatás utáni másfél órában, amíg a csapatok rögtönzött Honfoglalót játszottak – aminek az élő csapatjátékká válását a Biciklistáboros tapasztalatok alapján hoztunk össze -, le kellett tisztázni a nyersanyagot, feliratokkal és szövegbuborékokkal megspékelni, majd a közönségnek levetíteni.

A csapatok majdnem teljesen zökkenőmentesen vették az akadályt és meglepő módon elég jó és kellően vicces videókat hoztak össze. De a legfontosabb, hogy jókat szórakoztak a felvételeken, így összességében sikeresnek bizonyult a rendezvény ránk eső része.

Forgatunk

Tibcsi nagyon forgatEgy pályázat eredményeti bemutató kisfilm készítésére kértek fel minket. A projekt keretein belül rádió- és tévéreklám, illetve egy átfogó kisfilm is készül majd. A hosszas egyeztetésekkel telt napok után eljött az első forgatási időpont.

Kora reggel érkeztünk egy budapesti szállodához, majd egy kiadós reggeli után nekikezdtünk a munkának. Készült egy interjú és némi vágókép a projekt bemutatásáról szóló konferencián.